img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-4-2023 10:30

Koningsdag 2023 in Beegden

Beegden - 20 april 2023 - Ook Beegden viert Koningsdag. Op donderdag 27 april organiseren SKB en KVW van 11.00 tot 14.00 uur een gezellige Koningsdagviering voor alle peuters, kleuters en basisschoolleerlingen uit Beegden. Vanaf het Dorpsplein in optocht met versierde fietsen naar gemeenschapshuis 't Leuke waar een uitgebreid spellencircuit is uitgezet. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. 

 

img

Programma 

Alle kinderen, ouders en belangstellenden worden woensdagochtend om 11.00 uur verwacht op het Dorpsplein. De kinderen mogen verkleed komen, het liefst met een feestelijk versierde fiets, step, of ander voertuig. Deelname is uiteraard gratis voor alle kinderen uit Beegden t/m groep 8 en vooraf aanmelden is niet nodig. Hierna vertrekt de bonte stoet, feestelijk begeleid door Harmonie Crescendo en Schutterij St. Sebastianusgilde via de Veldstraat, Duinenberg, Bosveld, Bosstraat, Leukenstraat naar gemeenschapshuis ’t Leuke. De mooiste versier- en verkleedcreaties maken uiteraard kans op een cadeaubon.
 
Aansluitend krijgen alle deelnemers een stempelkaart om een spellencircuit te doorlopen: op de grasvelden, het achterterras en in de grote zaal zijn veel spelletjes uitgezet. De jongste kinderen kunnen samen met hun ouders deelnemen, de oudere kinderen kunnen de spellen zelfstandig spelen.

Iedereen mag zich feestelijk laten schminken en de kinderen ontvangen een bon voor een lekker broodje knak en (o)ranja. Bij inlevering van de stempelkaart krijgen alle deelnemers een leuke attentie en bij de feestelijke afsluiting worden de beste scores beloond met een prijs.

Belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom in het gemeenschapshuis en op het achterterras van ’t Leuke onder het genot van een drankje en een broodje.

"Dus… hang thuis de vlag uit, kom een kijkje of drankje nemen in gemeenschapshuis ’t Leuke en vier deze Koningsdag weer gezellig samen met ons mee!"

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto KVW Beegden
210423/HvL

Wellicht interessant