img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-5-2023 18:03

Lezing 'Lekker én duurzaam aan tafel' bij Bezoekerscentrum Leudal

Haelen - 3 mei 2023 - Op maandag 8 mei geeft Rika Verhoef een interactieve lezing bij Bezoekerscentrum Leudal over hoe ecologisch en duurzaam eten kan samengaan met betaalbaar en lekker. Je krijgt achtergrondinformatie en een aantal handige tips en tricks waarmee je thuis meteen aan de slag kunt. Dat maakt het leuk om weer de keuken in te duiken en een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten.

img

Eten moet in de eerste plaats lekker zijn, want wat niet lekker is, wordt opzijgeschoven en blijft staan. Wat je eet en hoe je kookt heeft echter een grote invloed op onze planeet. We moeten echt keuzes maken die de aarde gezond houdt en de biodiversiteit verhoogt. Daar wil je in je keuken best een steentje aan bijdragen door ecologisch te koken, maar je wilt beslist geen revolutie in je keuken en in deze dure tijden moet de prijs ook niet de pan uit rijzen.

Hoe kan ecologisch en duurzaam samengaan met betaalbaar en lekker? Uitgangspunt is dat het praktisch haalbaar moet zijn, dus binnen beperkte tijd en met een beperkt budget. Je krijgt achtergrondinformatie en een aantal handige tips en tricks waarmee je thuis meteen aan de slag kunt. Dat maakt het leuk om weer de keuken in te duiken en een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten. Zo draag je bij aan een duurzame toekomst en geniet je van lekker eten.

De lezing wordt gegeven door Rika Verhoef Velt-docent, onderwijskundige, meesterherborist en voedingsadviseur.

Praktische informatie

wanneer - maandag 8 mei 2023, aanvang 19.30 uur (zaal open vanaf 19.15 uur) 

waar - Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 58, Haelen

deelname - gratis voor VELT-leden, € 3,00 voor niet-leden

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Bezoekerscentrum Leudal
030523/HvL

 


 

Wellicht interessant