img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-4-2019 06:00

7e editie van de Christoffel Huiskamerconcerten met het Andersom Ensemble

Roermond - Ieder jaar worden de huiskamers, ateliers, kapellen en koetshuizen omgebouwd tot intieme concertruimtes, ditmaal voor de zevende keer georganiseerd door de stichting Christoffel Huiskamer Concerten. Wij zijn een kijkje gaan nemen bij het Andersom Ensemble in de Carolus Kapel, waar onze eigen verslaggeefster Claire Hartzuiker ook aanwezig was, maar dit keer niet om te presenteren.....

De Stichting Christoffel Huiskamer Concerten zijn ontstaan door een groepje van muziekliefhebbers die vonden dat er op muziekgebied nog iets ontbrak in Roermond. Daarom hebben ze in 2013 voor de eerste keer de Christoffel Huiskamer Concerten georganiseerd. Dit werd zo'n groot succes dat zij in  2014 de Stichting Christoffel Huiskamer Concerten hebben opgericht. Sindsdien is het een jaarlijks terugkerend muziekfestijn, waar diverse musici diverse kleine concerten geven op verschillende locaties in de Swalmerstraat.

Onze 19-jarige verslaggeefster Claire Hartzuiker zong dit jaar samen met haar moeder Ineke de Groot  bij het Andersom Ensemble.

Meer informatie over de Christoffel Huiskamer Concerten? Zie www.chcroermond.nl
 
Foto en video: Fred Simons
 

Tags
Wellicht interessant