img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-11-2018 00:00

Café Sjaen leukste voetbalkroeg van Limburg

Neer - Café Sjaen is de leukste voetbalkroeg van Limburg, zo luidde de uitslag van een wedstrijd van sportzender FOX. Het café aan de Napoleonsweg in Neer mag de titel een jaar lang voeren. Café Sjaen dingt ook nog mee naar de titel leukste voetbalkroeg van Nederland.  De landelijke winnaar wordt op zaterdag 1 december live in het FOX Sports-programma ‘De Eretribune’ bekendgemaakt. 

img

Fox Sports gaat jaarlijks op zoek naar de 'leukse voetbalkroeg van Nederland'. Elk café met een officiele licentie van FOX Sports Zakelijk mag meedingen naar de titel. Het publiek mocht stemmen en dat hebben ruim 12.500 mensen gedaan.  
 
Uit alle deelnemende kroegen werden uiteindelijk twaalf provinciewinnaars gekozen en in Limburg is het Neerse café Sjaen dus de gelukkige winnaar. Hiermee volgt het Neerse café Peter's Irish Pub in Maastricht op die in 2017 tot winnaar werd verkozen.
 
De drie kroegen met de meeste stemmen worden vervolgens bezocht door een vakkundige jury. Zij bepalen wie zich een jaar lang 'de leukste voetbalkroeg van Nederland’ mag noemen.   
 

Wellicht interessant