img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-12-2018 10:00

Voedselbankactie L1 leeft in onze regio

Regio - De Voedselbankactie van L1 is op 5 december van start gegaan en ook in onze regio werken diverse bedrijven en verenigingen actief mee om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen. Om er enkelen te noemen in onze regio:  de Buurtsuper in Thorn, de JUMBO in Heel, het Lentekrans Opleidingsorkest Linne, Anytime Fitness Maasgouw, personeel gemeente Leudal, Wonen Limburg Roermond, Co-eur Roermond. De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december.

De Buurtsuper in Thorn is een inzamelpunt voor mensen die houdbare producten willen afgeven voor de Voedselbank-actie.

Het Lentekrans Opleidingsorkest Linne gaat jeugdleden vragen om samen lang houdbare producten in te zamelen.  

Anytime Fitness in Maasbracht spoort haar sporters aan om lang houdbare levensmiddelen mee te brengen wanneer zij komen sporten.

De JUMBO in Heel gaat aan de kassa van het Jumbo filiaal producten inzamelen die afkomstig zijn van het ‘Boodschappenlijstje’ dat speciaal is opgesteld voor de Voedselbank-actie.

Het gemeentehuis van Leudal heeft een speciale donatiehoek om het personeel van de gemeente lang houdbare producten te laten doneren voor de Limburgse voedselbanken. 

Wonen Limburg Roermond, het personeel heeft zichzelf als doel gesteld om minimaal 150 gevulde voedseldozen in te zamelen in 2018. 

Coe-er Roermond moedigt cliënten en collega’s aan lang houdbare producten in te leveren. 

Acties aanmelden is nog steeds mogelijk via actie voor Voedselbank aanmelden 

Tags
Wellicht interessant