img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-8-2019 10:00

Tour de Blauw nieuwe stijl: 3-daagse fiets sponsortocht

Roggel - Op 27, 28 en 29 september 2019 vindt de Tour de Blauw ‘nieuwe stijl’ plaats: een driedaagse fiets sponsortocht, georganiseerd vanuit een centraal punt: MicoSport, Heldensedijk 2 in Roggel. Er worden drie dagroutes gereden door Limburg, Brabant en België. Dit jaar staat Tour de Blauw in het teken van 75 jaar bevrijding van Zuid Nederland. 

img

"Na 10 jaar de Tour de Blauw als 8-daagse versie te hebben georganiseerd is het tijd voor een vernieuwing", aldus de organisatie. "Het waren tien prachtige versies waarin lief en leed zijn gedeeld, mooie prestaties zijn neergezet en hebben kunnen genieten van de verschillende weersomstandigheden. Maar we gaan niet stoppen met Tour de Blauw. Voor Stichting Blauw blijft het organiseren van fietstochten een bron van inkomsten die goed besteed worden aan onze kind gerelateerde projecten."

Indachtig het thema '75 jaar bevrijding van Zuid Nederland' voeren de routes langs bijzondere plaatsen. Op dag 1 is de route 120 km lang, op dag 2 150 km en op dag 3 100 km.  

Het unieke karakter van Tour de Blauw blijft behouden, doordat wederom als een gesloten peloton onder begeleiding van EMS (EuroMotardsService) wordt gereden en dat betekent vrije doorgang tijdens de rit.

Inschrijven kan hier. Inschrijven kan voor alle dagen, maar deelname aan een of meer dagen is ook mogelijk. De maximale deelname is gesteld op 80 fietsers. Vol = vol.

Meer informatie? Klik hier

Wellicht interessant