img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-9-2019 12:15

Kick-off KERNgezond in Beesel

Beesel - Ook dit schooljaar nemen weer veel Limburgse basisscholen deel aan het project KERNgezond. Kinderen in de bovenbouw gaan aan de slag met gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag. De allereerste activiteit van dit schooljaar vond op woensdag 11 september 2019 plaats op basisschool Het Spick in Beesel in aanwezigheid van tophandballer Daan Versleeuwen. 
 

Voordat er samen werd ontbeten, verzamelden de kinderen op het schoolplein om samen het KERNgezonde schooljaar officieel te openen, samen met Maurice Graef en tophandballer Daan Versleeuwen. Hierna was het voor de kinderen tijd om te bewegen. Onder professionele begeleiding werd er een warming-up op muziek gedaan.
 
Daarna stond in de klassen een heerlijk ontbijt te wachten op de kinderen. Dit mogelijk gemaakt door Jan Linders Reuver. Toen iedereen lekker aan het eten was kwam Daan in de klas om de kinderen meer te vertellen waarom gezond ontbijten zo belangrijk is. De kinderen kregen uitleg over KERNgezond en een poster waarop ze konden invullen hoe zij dit jaar voor KERNgezond gaan.
 
Na een groepsfoto met en een handtekening van Daan werd de ochtend afgesloten.
 
Meer informatie over KERNgezond? Klik hier.  
 

Wellicht interessant