img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-10-2019 02:30

Nieuwe opzet Dag van de Mantelzorg Maasgouw

Maasgouw - De Dag van de Mantelzorg Maasgouw krijgt een nieuwe opzet. In plaats van een verwendag worden dit jaar twee culinaire feestavonden georganiseerd om mantelzorgers in Maasgouw in het zonnetje te zetten. De feestavonden worden gehouden in Brachterbeek op dinsdag 5 november 2019 en in Beegden op donderdag 7 november 2019. 

Er is bewust gekozen voor twee locaties om zo een groter publiek de mogelijkheid te bieden aan te schuiven. De eerste bijeenkomst is in ’t Baekerhoes in Brachterbeek. De tweede in ’t Leuke in Beegden. Het programma voor beide avonden is gelijk. Mantelzorgers krijgen een diner aangeboden. Ook is er een entertainmentprogramma met verschillende artiesten.

Met de feestavonden wil de gemeente Maasgouw haar dank en waardering uitspreken richting mantelzorgers die dag in, dag uit klaarstaan voor een ander.

Alle geregistreerde mantelzorgers in de gemeente Maasgouw ontvangen begin oktober een uitnodiging voor de feestavond. Ook niet-geregistreerde mantelzorgers zijn vanzelfsprekend van harte welkom.  

Om de feestavonden vlekkeloos te laten verlopen, doet de organisatie een beroep op vrijwilligers om een handje te helpen. Het verzoek aan Maasgouwse verenigingen en organisaties om zich te melden om een of meer avonden een mantelzorger – die normaliter altijd klaar staat voor een ander - te laten genieten van een onbezorgde avond.

Mantelzorgers en vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de WMO-adviseurs van de gemeente Maasgouw, telefonisch via 0475- 85 25 00 of per e-mail via wmoadviseur@gemeentemaasgouw.nl.

Tags
Wellicht interessant