img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

31-10-2019 10:30

Aftrap wintercampagne 'ROERMONDVOL licht' met Lights On Parade

Roermond - Op vrijdag 8 november 2019 wordt in Roermond tijdens de Lights On Parade de sfeerverlichting ontstoken in de vorm van metershoge lichtobjecten. De route van de parade voert van het Stationsplein naar het Designer Outlet en eindigt aldaar met een spectaculaire lichtshow en vuurwerk. De aftrap van de wintercampagne 'ROERMONDVOL licht'.

De Lights On Parade wordt aangevoerd door lichtfiguren op stelten. Onderweg worden de metershoge lichtobjecten ontstoken. De parade eindigt met een spectaculaire lichtshow en vuurwerk bij Designer Outlet Roermond. Lichtfiguren op stelten, dansschool The Movement, Samba Douro (percussie band) en professionele entertainmentgroep Circo di Strada maken er een mooie lichtoptocht van.  

Er worden gratis lampjes (op=op) uitgedeeld en kinderen kunnen een gratis ritje maken in het reuzenrad bij Designer Outlet Roermond. Kinderen die versierd zijn met lampjes, maken kans op vier kaartjes voor een familievoorstelling bij TheaterHotel de Oranjerie.

‘ROERMONDVOL licht’ is een compleet winterprogramma met grote en kleine evenementen én een internationale (België en Duitsland) mediacampagne. Met de campagne ‘ROERMONDVOL licht’ wordt Roermond neergezet als aantrekkelijke en bruisende winkelstad. Het is een initiatief van de BIZ Binnenstadondernemers, Gemeente Roermond, Designer Outlet Roermond en Citymanagement Roermond.

Startlocatie parade: Stationsplein, Roermond

Datum en tijd: vrijdag 8 november 2019, 18 uur

Meer weten over wat er deze winter in Roermond te doen is? Klik hier

Foto's: We are Roermond

Tags
Wellicht interessant