img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-11-2019 11:36

Kerstmusical in Minderbroerderskerk Roermond

Roermond - Op 24 december 2019 wordt voor de 13e keer een Kerstmusical opgevoerd in de Minderbroederskerk in Roermond. Als invalshoek en inspiratie is ditmaal gekozen voor de drie wijzen uit het kerstverhaal. Wie zijn ze? Welke rol speelden ze nou eigenlijk? En wat bezielde hen om zomaar een ster na te jagen? 

img

De drie wijzen zullen op originele wijze neergezet worden met een knipoog naar het originele kerstverhaal. Zij zijn uit de gratie gevallen door en willen dolgraag in ere hersteld worden. Zou die ene ster die op Kerstavond aan de hemel verschijnt hen de eeuwige roem kunnen verschaffen? En kunnen zij de ware reden van het verschijnen van deze speciale ster achterhalen? Het geheel is met een uniek sausje overgoten en wordt begeleid door liedjes van vroeger en nu.

"Het belooft een luchtig en fantastisch verhaal te worden voor jong en oud. We zijn weer vol energie en enthousiasme bezig om ook dit jaar weer een mooie Kerstmusical te kunnen opvoeren op Kerstavond we hopen iedereen met familie en vrienden te mogen verwelkomen op Kerstavond in onze mooie Minderbroederskerk", aldus de enthousiaste organisatie.

Locatie: Minderbroerderskerk, Minderbroederssingel 15G, Roermond

Datum en tijd: dinsdag 24 december 2019, aanvang 20 uur

Meer informatie via de speciale FB-pagina.
 
 
 

Wellicht interessant