img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-11-2019 14:15

Kerstconcert Con Amore en Samen Zorgen Huis Baexem

Baexem - Gemengd koor Con Amore verzorgt op zondag 15 december 2019 in samenwerking met het Samen Zorgen Huis haar traditionele Kerstconcert in de kapel van klooster Mariabosch te Baexem. De toegang is gratis, uw vrijwillige bijdrage is bestemd voor het Samen Zorgen Huis. Iedereen is van harte uitgenodigd. 

img

Het belooft een prachtig, gevarieerd concert te worden met als soliste harpiste Pauline Nieuwenhuijs. Tijdens het Kerstconcert zal het koor een gevarieerd programma ten gehore brengen in verschillende talen.

Con Amore is een gemengd amateurkoor uit Baexem dat bestaat uit 51 zangers en zangeressen, afkomstig uit verschillende Midden-Limburgse dorpen. Het koor staat bekend om zijn veelzijdig repertoire.

Het Samen Zorgen Huis (SZHL) is een burgerinitiatief en is gevestigd in het voormalige klooster Mariabosch in Baexem. Het SZHL wordt gerealiseerd mét en vóór de zieke medemens, haar of zijn naaste(n) en de inwoners van Leudal en omstreken. Dit gebeurt in samenwerking met de huisarts, verpleegkundige en met de steun van diverse zorginstanties.

Locatie: kapel klooster Mariabosch, Lindelaan 8, Baexem

Datum en tijd: zondag 15 december 2019, aanvang 14.30 uur

Toegang is gratis, uw vrijwillige bijdrage is bestemd voor het Samen Zorg Huis
 


 

Wellicht interessant