img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

1-12-2019 06:45

Kunstzinnige kerst in de Sint Martinuskerk Horn

Horn - Op zaterdag 14 december 2019 wordt tijdens de Heilige Mis van 17.45 uur op bijzondere wijze de Kerstexpositie 'Kunstzinnige Kerst' geopend door zangeres en cabaretière Resi Coumans, dochter van de dit jaar overleden kunstenares Truus Coumans uit Haelen. Dit jaar wordt voor de achtste keer een kerstexpositie georganiseerd in de parochiekerk van Horn. 

Schilderkunst, glaskunst, beeldende kunst, bloemsierkunst, fotografie en andere vormen van kunst zullen het thema Kerst op geheel eigen wijze vorm geven.

Ook staat de grote kerststal weer opgesteld.

Nancy van Gehlen (dwarsfluit), leden van de Jeugdharmonie van Harmonie De Drie Horens en gemengd zangkoor Animato zullen hun muzikale medewerking verlenen aan deze tentoonstelling (op 15 december door Nancy van Gehlen, op 22 december door de Jeugdharmonie en op 26 december door Animato).

De organisatie (werkgroep 'Exposities') nodigt u graag uit om in deze kersttijd eens binnen te lopen om de kunstwerken te bewonderen, een praatje te maken met de aanwezige kunstenaars, te genieten van de kerstliederen, een kaarsje op te steken en/of gezellig een kopje koffie te drinken.

Locatie: Sint Martinuskerk te Horn

Data en tijden: 15, 22, 25 en 26 december 2019, van 14.00 tot 17.00 uur plus voor/na de kerkelijke vieringen in deze periode.

Toegang is gratis.
 

Tags
Wellicht interessant