img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-2-2020 08:15

Zes fysiotherapiecollega's naar Alpe d'HuZes voor overleden collega

Heythuysen - Ze zijn het al enkele jaren van plan, maar het overlijden van een lieve collega aan kanker, heeft zes fysiotherapiecollega's uit Heythuysen doen besluiten de daad bij het woord te voegen en op 4 juni 2020 fietsend de Alpe d'Huez te beklimmen om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Het team 'Fysio's naar de Top' streeft naar een sponsorbedrag van € 15.000. Iedere donatie is welkom!

Alpe d'HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag - dit jaar op 4 juni 2020 - beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d'Huez onder het motto 'opgeven is geen optie'.

Het team 'Fysio's naar de top' gaat de uitdaging aan voor hun lieve overleden collega, maar ook voor familieleden, patiënten en voor iedereen die met deze ziekte te maken heeft of krijgt.

De teamleden zijn Lian Heijen, Laura Hendriks, Stan Janssen, Guido Rutten, Katelijne van Asten en Meike Brummans van Fysiotherapie van den Schoor - de Maat uit Heythuysen. 

Wilt u hen sponsoren? Direct doneren kan via www.opgevenisgeenoptie.nl

Foto en video Leon van Lier, verslaggeving Carmen Linnartz

 

Wellicht interessant