img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-5-2020 09:49

Supporters stellen Sport- en beweegakkoord Leudal vast

Leudal, 26 mei 2020 – De afgelopen maanden hebben sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en inwoners gewerkt aan de totstandkoming van het sport- en beweegakkoord Leudal. 60 Supporters hebben hun handtekening gezet onder het sport- en beweegakkoord en het daarmee vastgesteld.

img

Trotse supporters

60 Enthousiaste supporters hebben het sport- en beweegakkoord Leudal (digitaal) ondertekend. Daarmee is het sport- en beweegakkoord definitief vastgesteld.

Sportformateur Elvera Weusten: “Het team van supporters is divers en vertegenwoordigt o.a. lokale (sport)verenigingen, (sport)bonden, basisscholen, middelbare scholen, kinderopvangcentra, fysiotherapiepraktijken, zorginstellingen en bedrijven uit Leudal. Daar zijn we trots op! Ondanks de corona-maatregelen is het toch gelukt om supporters het sport- en beweegakkoord Leudal digitaal te laten ondertekenen.

Ontdek alle supporters op de website van Leudal Leeft. 

Sport- en beweegakkoord Leudal

In het sport- en beweegakkoord zijn ambities uitgewerkt om meer mensen in Leudal te laten sporten en bewegen. De betrokken supporters willen een gezonde en actieve leefstijl stimuleren en iedereen laten meedoen, van jong tot oud. Zo krijgt iedereen de kans op een gezond en gelukkig leven. De ambities zijn vertaald naar concrete acties maar de supporters mee aan de slag gaan. Samen met het team van Leudal Leeft en de Adviseur Lokale Sport gaan werkgroepen met de acties aan de slag.

Lees het hele sport- en beweegakkoord hier 

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het sport- en beweegakkoord? Volg alles via de FB pagina van Leudal Leeft. 

Wil je nog supporter worden? Dat kan. Neem dan contact op met sportformateur Elvera Weusten via 06-51754164 of elvera@negen.nl.

Wellicht interessant