img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-6-2020 12:52

Week van de jonge Mantelzorger - in Leudal

Leudal - Van 1 t/m 7 juni 2020 is de Week van de jonge Mantelzorger. Het kan soms best zwaar zijn om jonge mantelzorger te zijn. Daarom kunnen alle jonge mantelzorgers in de gemeente Leudal zich bij Synthese aanmelden voor het ontvangen van een leuke, gevulde goodiebag! Wil jij een jonge mantelzorger in jouw omgeving verrassen? Ook dat kan! 

img

Ook jonge mantelzorgers in de gemeenten Gennep, Horst aan de Maas en Venray kunnen zich hiervoor aanmelden of verrast worden doordat iemand deze leuke, gevulde goodiebag voor hen aanvraagt!

Steunpunt Mantelzorg Synthese vindt namelijk dat jonge mantelzorgers aandacht verdienen. Opgroeien in een gezin waar iemand ziek of beperkt is kan soms best moeilijk zijn. Als jonge mantelzorger draag je een belangrijk steentje bij! Het is daarom zo belangrijk dat er ook af en toe iemand aan jou/de jonge mantelzorgers vraagt hoe het gaat! 

Daarom is als teken van waardering en om jonge mantelzorgers te informeren over hulp die ze kunnen krijgen een tasje met informatie én wat cadeautjes samengesteld, een goodiebag! Deze wordt speciaal samengesteld voor jonge mantelzorgers t/m 24 jaar uit Leudal en overige bovengenoemde gemeenten.

Aanmelden kan door het formulier in te vullen (vul de contactgegevens in van de jonge mantelzorger).

De goodiebags worden eind juni uitgedeeld! 

Wellicht interessant