img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-6-2020 11:10

Maak grote stappen voor de Nierstichting tijdens de Nierdaagse

14 juni 2020 - Onze wereld wordt weer langzaam groter nu de coronamaatregelen stap voor stap worden versoepeld. Maar dat geldt niet voor nierpatiënten, ze leven altijd in onzekerheid en in een beperkte wereld. Daarom organiseert de Nierstichting in juli de Nierdaagse: een wandeluitdaging voor iedereen die van wandelen houdt en bovendien help je mee nierziekten te genezen. Geef je op vóór 1 juli.

img

Grote bekende wandelevenementen zijn oftewel afgelast of gaan op een hele andere manier door, zoals de alternatieve Vierdaagse

Maar alleen of samen wandelen mag natuurlijk wel. Wat is jouw wandeluitdaging in de maand juli? Ga jij voor één wandeling van 5 of zelfs 50 km of ga je vaker erop uit? Loop je alleen of samen met je wandelmaatjes? Met de Nierdaagse bepaal je zelf met wie, hoe vaak, wanneer, waar en welke afstand je loopt. Én help je mee nierziekten te genezen.

Als je nieren niet meer werken, stort je leven in. Je leeft in onzekerheid over de toekomst. Het is steeds moeilijker om iets voor anderen te betekenen.

Wandel in de maand juli (je kunt wandelen van 1 t/m 31 juli 2020) ook mee met de Nierdaagse en meld je aan voor 1 juli. Nadat je bent aangemeld gaat jouw wandelavontuur beginnen. Je houdt jouw wandelprestaties bij via jouw actiepagina. De routes bepaal je helemaal zelf.

Deelname is € 10. Hiervoor ontvang je wekelijks een nieuwsbrief met podcasts, wandeltips en inspiratieroutes. Na afloop ontvang je een uniek aandenken en een stempel voor in je wandelboekje. Je hebt ook de mogelijkheid om sponsorgeld op te halen dat bijdraagt aan de genezing van nierziekten, maar dat is niet verplicht.

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op www.nierdaagse.nl.

Foto: Leon van Lier (wandelpad in het Leudal) 
Tags
Wellicht interessant