img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-6-2020 10:39

Campings en kampeerterreinen weer een stuk toegankelijker

15 juni 2020 - Kamperen mocht onder strikte voorwaarden al wel weer, maar vanaf 1 juli 2020 is het weer een stuk toegankelijker om te kamperen. Vanaf die datum mogen campings en kampeerbedrijven namelijk hun openbare sanitaire voorzieningen weer openstellen. Ook de restaurants op de campings mogen weer open. De openstelling is onder voorbehoud van de beperkte verspreiding van het virus en kan worden herzien wanneer de regering daar noodzaak toe ziet.

Tot 1 juli mogen campings en kampeerbedrijven open blijven onder strikte voorwaarden. Dat houdt in dat op alle campings en kampeervoorzieningen de openbare sanitaire voorzieningen gesloten dienen te blijven. Restaurants mogen vanaf 1 juni maximaal 30 gasten ontvangen.

De voorwaarden waaronder campings en kampeerbedrijven geopend mogen zijn tot 1 juli, kunnen per veiligheidsregio verschillen.

Op de website van de ANWB staat een kaartje waarin per veiligheidsregio wordt aangegeven of de campings en kampeerverblijven open mogen blijven of niet. Daarnaast bepalen campings en kampeerbedrijven in de veiligheidsregio’s die open mogen blijven zelf of ze dat daadwerkelijk doen. Check dit altijd bij de betreffende camping of het kampeerbedrijf.

Tags
Wellicht interessant