img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

25-6-2020 11:24

Workshop Coronakriebels

Maasbracht - 25 juni 2020 - Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg (AMWM) organiseert op dinsdag 30 juni in Maasbracht een Workshop Coronakriebels. Deze workshop helpt je om meer inzicht te krijgen in de impact die de coronacrisis met alle maatregelen op jou heeft (gehad). Deelname is gratis. Aanmelden verplicht.  

Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg organiseert een Workshop Coronakriebels.

Vanaf maart 2020 is het leven abrupt veranderd en moet je meebewegen met alle maatregelingen die worden opgelegd vanuit de overheid. Iedereen ervaart deze periode op zijn manier en gaat er anders mee om, maar er wordt wel verwacht om ‘gewoon’ door te gaan met je dagelijkse zaken zoals opvoeding, werk of studie. Hoe kijk jij naar deze tijd? Waar loop je tegenaan? Hoe kijk jij naar de toekomst? Deze workshop helpt je om hier meer inzicht in te krijgen.
 
De workshop Coronakriebels wordt gegeven op een van de kantoren van Maatschappelijk Werk. Vooraf aanmelden is verplicht. Alle workshops worden eenmalig gegeven en er wordt met de deelnemers besproken of er behoefte is aan een vervolg. Voor deze workshops gelden de richtlijnen van het RIVM.
 
De workshop wordt ook nog gegeven op:
Dinsdag 14 juli in Roermond, Bredeweg 239 D
Dinsdag 28 juli in Weert, Vogelsbleek 10
Dinsdag 11 augustus in Maasbracht, Zandkuilweg 8.

Thema’s:
Hoe ervaar je de huidige situatie? / Wat is er nu niet meer mogelijk door deze situatie? / Hoe kun je hier mee omgaan? / Waar liggen kansen? / Heden en toekomst.

Wanneer: dinsdag 30 juni 2020, van 18.30 tot 20.30 uur 
Waar: Zandkuilweg 8, Maasbracht 
Deelname: gratis. Aanmelden (ook voor een van de andere data en locaties) via groepswerkamw@amwml.nl of 088-656 06 00.

Fotocollage: DeltaLimburg.nl
 

Tags
Wellicht interessant