img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

29-6-2020 04:00

Bijeenkomst De Omwentelaars over duurzame gedragsverandering

Swalmen - 29 juni 2020 - De Omwentelaars organiseren op donderdag 9 juli voor het eerst weer een fysieke bijeenkomst, coronaproof, met als thema: 'Hoe gaan we om met gedragsverandering?' De Omwentelaars willen positieve aandacht voor alles wat er al gedaan wordt aan duurzamer leven en nodigen belangstellenden graag uit om hierover mee te praten. Aanmelden is verplicht.

Deze avond gaat over verandering. Spreker is Ilse Meelberghs. Zij zal stilstaan bij hoe wij reageren op verandering en hoe verandering echt mogelijk wordt. Zodra je aan de slag gaat met verduurzamen, kun je hobbels tegenkomen. De één omzeilt deze hobbels op een hele natuurlijke manier, terwijl de ander steeds terugvalt in de oude patronen. Vervolgens heb jij een gedragsverandering doorgevoerd en zie je deze verandering ook graag bij een ander. Ilse heeft hiervoor een stappenplan ontwikkeld.

De Omwentelaars is een initiatief van Trees van der Schoot, Floris Mokveld en Janneke Postulart. Het is een netwerk voor mensen die zich verbonden voelen met onderwerpen zoals milieu, natuur en klimaatverandering en op positieve wijze willen communiceren over duurzaamheid. Dit is de vijfde bijeenkomst sinds de startbijeenkomst in maart 2020.
 
Datum en tijd: donderdag 9 juli 2020, van 19.30 tot 21.30 uur

Locatie: Emmaus Perspectief, Naborchweg 1, Swalmen (stel je navigatiesysteem in op Schroefstraat)

Deelname is gratis, consumpties voor eigen rekening.

Aanmelden is verplicht en kan via info@deomwentelaars.nl 

Op de website van De Omwentelaars vind je meer informatie over het initiatief en in de agenda alles over deze avond.

Fotocollage: DeltaLimburg.nl

Tags
Wellicht interessant