img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-7-2020 02:07

Zonnebloemloterij 2020 - Zonnebloemafd. Terra Mosa: Doet u mee?

Maasbracht/Ohé en Laak/Stevensweert - 7 juli 2020 - Zonnebloemafdeling Terra Mosa verkoopt elk jaar loten voor de nationale Zonnebloemloterij. De opbrengst hiervan maken de activiteiten in Maasbracht, Ohé en Laak en Stevensweert mede mogelijk. Door corona kunnen de loten niet op de gebruikelijke wijze fysiek worden verkocht, dit jaar kunnen ze online worden besteld.  

img

Elk lot kost € 2, hiermee worden de activiteiten in Maasbracht, Ohé en Laak en Stevensweert mede mogelijk gemaakt. Ook in deze vreemde en voor velen moeilijke tijd houden Zonnebloemvrijwilligers contact met deelnemers: een extra telefoontje, een presentje of een kaartje. 

Door de coronamaatregelen kunnen de loten niet fysiek worden verkocht. Dit jaar kunnen de loten online worden besteld. Dat kan via de website van De Zonnebloem.  

Zonnebloemafdeling Terra Mosa: "Steun onze mooie Zonnebloem afdeling Terra Mosa. Koop online onze loten en steun hiermee onze afdeling. Of ga naar onze FB pagina Terra Mosa voor meer informatie. Wilt u wel loten kopen maar hebt u geen mogelijkheid dit online te doen, dan kunt u bellen met de secretaris van onze afdeling Agnes Danko. Wij zorgen er dan voor dat u de loten thuisbezorgd krijgt. Telefoonnummer 0475-550611."

Door mee te spelen maakt u kans op een van de vele prijzen waaronder een elektrische fiets, een weekendje weg, een leuke cadeaubon of zelfs een geldbedrag van € 15.000. Op maandag 12 oktober is de trekking. U ontvangt rond 14 oktober automatisch bericht of u in de prijzen gevallen bent.

Fotocollage: DeltaLimburg.nl
 
 

Tags
Wellicht interessant