img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-1-2019 10:00

Theatervoorstelling “Dag Mama” aftrap voor dementievriendelijk Leudal

Leudal - De veelgeprezen muziektheatervoorstelling “Dag Mama” komt naar Leudal op initiatief van José Driessens en Marjo Mulder van Dorpscoöperatie Hart voor Baexem en in samenwerking met de gemeent Leudal. Op een bijzondere manier wordt de bezoeker meegenomen in de wereld van dementie. De voorstelling ‘Dag Mama’ is de eerste stap en tevens de aftrap richting een dementievriendelijke gemeente. Een voorstelling die u niet mag missen” aldus wethouder Mart Janssen, die een dementievriendelijke gemeente hoog in het vaandel heeft staan. 

img

De voorstelling wordt tegen geringe vergoeding van € 6 (inclusief gratis consumptie) aangeboden. Per persoon worden er maximaal 5 kaarten verkocht.

In de voorverkoop zijn entreekaarten te verkrijgen bij de Bombardon (info@debombardon.nl of 0475-440502/06-48161646) en bij Baexheimerhof (info@baexheimerhof.nl of 0475-451696/06-48161646) op vrijdag 11 januari van 17 tot 20 uur en op zaterdag 12 januari van 10 tot 14 uur. 

Om zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden, zijn er twee voorstellingen: 
·        Dinsdag 5 februari 2019 om 19.00 uur in “De Bombardon” in Heythuysen.
·        Woensdag 20 februari 2019 om 19.00 uur in “Baexheimerhof” in Baexem.

Mart Janssen: “De komende jaren zal de gemeente Leudal samen met andere betrokkenen en ervaringsdeskundige stappen zetten om een dementievriendelijk gemeente te worden. De voorstelling ‘Dag Mama’ is de eerste stap en tevens de aftrap richting een dementievriendelijke gemeente.”

De makers van de voorstelling zijn ouderenpsychologen, artiesten en voormalig mantelzorgers. Ze delen de belangrijkste en mooiste inzichten om het beste te geven zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn.

Deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Leudal, Rabobank Peel, Maas en Leudal; Seniorenverenigingen in Baexem en in Heythuysen, Cultuurpodium.


 

Wellicht interessant