img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-8-2020 14:15

Samen eten in Heel - gezond, gezellig en goed voor de sociale contacten

Heel - 5 augustus 2020 - Samen eten, wie houdt er niet van? Samen eten is gezellig, gezond en in veel gezinnen hét moment van de dag om samen de dag door te nemen en te luisteren naar elkaars verhalen. Helaas is samen eten niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. In Heel zijn enkele mooie initiatieven die mensen samenbrengt... aan tafel tijdens een gezonde maaltijd.

img

Don Bosco

Deze zomer maakt CC Don Bosco volop gebruik van het op het plein ingericht zomerterras! Elke woensdagmiddag wordt hier om 12.30 uur een warme maaltijd geserveerd voor € 8 p.p.Aanmelden kan (uiterlijk 2 dagen van te voren) via 0475-571711.

De Zonnebloem

Met regelmaat koken ook vrijwilligers van De Zonnebloem warme maaltijden voor gasten van De Zonnebloem. Zij worden door de Zonnebloem afdeling Heel zelf uitgenodigd.

Seniorenvereniging St. Ambrosius

Daarnaast heeft seniorenvereniging St. Ambrosius een eigen, enthousiaste kookgroep die voor een groot gedeelte uit mannen bestaat! Ze bereiden maaltijden voor maximaal 25 gasten.Niet alleen het eten is een feest van gezelligheid, ook het bereiden ervan is een hele happening! Wilt u weten of u kunt aanschuiven bij seniorenvereniging Ambrosius? Neem contact op met H. Houben via 0475-572034.

Café Oppe Linj

Inmiddels zijn de “Met-de-pot-mee-eten”-avonden bij Café Oppe Linj bekend bij veel Haelder Luuj. Elke donderdag wordt er tussen 18 en 21 uur samen gegeten. Elke week een ander gerecht. Wil je graag mee eten? Meld je dan 2 dagen van te voren aan via de facebookpagina van Café Oppe Linj. Kosten zijn € 7,50 p.p. Kook je graag zelf? Dan mag je natuurlijk gerust een keer voor de hele bubs koken. Graag zelfs!

Bron: Hieël Hael / foto: DeltaLimburg.nl

Wellicht interessant