img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-8-2020 14:00

1e Limburg Festival Talkshow Live - ben je erbij?

Horn - 10 augustus 2020 - Naast het Limburg Festival TV organiseert het Limburg Festival op zaterdag 15 augustus om 20 uur de 1e Limburg Festival Talkshow Live bij Hotel De Abdij in Horn met als gespreksleider Martijn Crins. Onder de gasten o.a. gedeputeerde Ger Koopmans. Muzikale hoogstandjes zijn er van Theater Piepschuim en Woody, the Human Jukebox. Wil je er live bij zijn? Reserveer dan snel.

img

Als rots in de branding der conversatie gaat Martijn Crins in gesprek met o.a. de hoogste Limburgse politicus op het gebied van cultuur: Ger Koopmans. Over de cultuurstatus van (Midden-)Limburg maar ook over zijn kijk op het Limburg Festival in het algemeen. Maar er schuiven meer boeiende en ludieke gasten aan. De exacte line-up blijft nog even geheim, maar het belooft een mooi programma te worden!

Tussendoor zijn er muzikale hoogstandjes van Woody, the Human Jukebox te verwachten. En Theatergroep Piepschuim komt de Limburg Festival Talkshow afsluiten.

Uiteraard de coronamaatregelen in acht nemend, kunnen bezoekers onder het genot van een drankje en een lekkere borrelplank (€8) deze talkshow bijwonen op het terras van Hotel Restaurant De Abdij!

De entree is gratis, maar reserveren voor deze avond is verplicht!  Wil je erbij zijn? Reserveer dan hier je kaart. 

Limburg Festival TV is natuurlijk ook dagelijks te zien bij DeltaLimburg.nl. Van 13 t/m 17 augustus, elke dag vanaf 17 uur. Op onze website en op FB.
 
Foto: Limburg Festival

Wellicht interessant