img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-9-2019 02:52

Alzheimercafé Leudal over het belang van beweging

Heythuysen - In het eerste Alzheimercafé Leudal na de zomervakantie komt ergotherapeute mevrouw De Wolff op dinsdag 24 september 2019 vertellen over het belang van bewegen bij dementie en geeft ze vele praktische tips om mensen met dementie in beweging te krijgen en houden en zo het dagelijks functioneren te verbeteren.  

Mensen met dementie hebben vaak minder zin om actief te bewegen. Is er een relatie tussen bewegen en dementie? Kun je door veel te bewegen het proces voorkomen of vertragen? Dat zijn vragen die ergotherapeute mevrouw De Wolff kan beantwoorden. De partner, familie of vrienden kunnen iemand stimuleren om dagelijks voldoende te bewegen. Maar hoe? Deze avond krijgt u informatie en praktische tips over het belang van bewegen bij dementie.

Lokatie: Zorgcentrum Beek & Bos, L'Unionlaan 1 te Heythuysen.

De zaal is open vanaf 19 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur.

De toegang is gratis.

Het Alzheimercafé is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om koffie te schenken en bezoekers te ontvangen. 

Meer informatie over het Alzheimercafé Leudal is te vinden op de FB-pagina Alzheimercafé Leudal. Contact opnemen kan per email via alzheimercafeleudal@gmail.com 

 

 

 

 

 

Wellicht interessant