img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-9-2020 12:37

Zonnige seizoensstart KERNgezond in Heythuysen

Heythuysen - 10 september 2020 - Ook voor Basisschool De Neerakker in Heythuysen is het nieuwe KERNgezond seizoen van start gegaan. Op het schoolplein, onder een heerlijk zonnetje, opende initiatiefnemer Maurice Graef de ochtend. Na zijn openingswoord werden de kinderen van de groepen 6 door sportinstructeur Ricardo van Sportcenter Balance in beweging gezet met een uitgebreide warming-up op muziek, gevolgd door een gezond ontbijt in de klas. 

img

Terug in de klas stond er een heerlijk gezond ontbijt voor de kinderen klaar. JUMBO Heerschap en Bakkerij Heerschap stelden dit ontbijt beschikbaar en de kinderen genoten zichtbaar van al het lekkers.
 
Tussendoor kregen de kinderen uitleg over wat ze allemaal te wachten staat tijdens dit KERNgezonde schooljaar. Topsporter Jeroen van den Beucken van handbalclub Bevo Hc was aanwezig om de kinderen te vertellen waarom ontbijten zo belangrijk is. Dat ze daardoor genoeg energie hebben om goed op te letten, om goed te luisteren en dat hun innerlijk motortje zo op gang komt. Uiteraard mochten de kinderen ook alles vragen aan Jeroen over zijn eetpatroon maar ook over al het anderen wat ze wilden weten.
 
Er werd afgesloten met een handtekening en een groepsfoto, uiteraard met 1,5 meter afstand. 

De volgende activiteit van KERNgezond in Heythuysen vind plaats op 17 november.

Foto's KERNgezond/DeltaLimburg.nl

Tags
Wellicht interessant