img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-10-2020 09:10

Schrijfster Irene Bruyninckx - Kunst en Cultuurdag Maasgouw

UPDATE 13 oktober 2020 - N.a.v. de aangescherpte coronamaatregelen is de Kunst en Cultuurdag afgelast.

Heel - 8 oktober 2020 - De Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw heeft de volgende kunstenaar aangekondigd  die op 8 november aanwezig zal zijn op de jaarlijkse Kunst en Cultuurdag Maasgouw in Don Bosco in Heel, coronaproof. Het is schrijfster Irene Bruyninckx.  

img

Irene Bruyninckx is schippersvrouw en schrijfster. Ze werd in Duisburg-Meiderich geboren op 11 november 1948. Een kind van het water is ze. Tegenwoordig woont ze in Maasbracht. De vaste haven voor veel binnenvaartschippers. Ze heeft haar hele leven gevaren en lezen deed ze het liefst in de kajuit.

Aan wal is alles anders. Lezen is schrijven geworden en Irene heeft inmiddels zes romans op haar naam staan. Liefde, hartstocht en een toefje erotiek zijn haar thema’s. Zij is op veel gebieden actief. Ze begon bijvoorbeeld de eerste wereldwinkel aan boord van een schip.

Ze publiceert regelmatig in bekende tijdschriften en kranten. Korte verhalen van haar zijn opgenomen in meerdere verzamelboeken van Nederlandse en Belgische auteurs. Meer informatie vind je op www.schrijfling.nl.

Kunst en Cultuurdag 2020

Zowel de grote als de kleine zaal en de foyer bieden op 8 november een breed kunst- en cultureel programma dat sober en geheel Covid-19 proof en met strikte naleving van de geldende regels zal worden aangeboden.

DeltaLimburg.nl is de hele dag aanwezig met enkele LIVE uitzendingen vanuit Don Bosco en verder maken we natuurlijk een sfeerimpressie van deze dag. 

Foto Stg. Kunst en Cultuur Maasgouw/DeltaLimburg.nl

Tags
Wellicht interessant