img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-10-2020 03:18

Ettina Majatirta Geerlings - Kunst en Cultuurdag Maasgouw

UPDATE 13 oktober 2020 - N.a.v. de aangescherpte coronamaatregelen is de Kunst en Cultuurdag afgelast.

Heel - 8 oktober 2020 - De Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw heeft vanmiddag de volgende kunstenaar aangekondigd die op 8 november aanwezig zal zijn op de jaarlijkse Kunst en Cultuurdag Maasgouw in Don Bosco in Heel, coronaproof. Het is keramiste Ettina Majatirta Geerlings.

img

Onlangs vroeg de keramista aan de Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw waar ze haar werk zou mogen exposeren. Het antwoord kwam snel en duidelijk: "Nou, bij ons natuurlijk!"

Ettina Geerlings is afkomstig uit Groningen en nu woonachtig in Linne.

Over haar werk als keramiste zegt ze zelf: “Mijn ontdekking van het werken met klei is heel positief. Voor mij is het een geweldige ervaring om met mijn handen te werken in plaats van met mijn hoofd. Na jaren als leidinggevende en coach te hebben gewerkt is het heerlijk om je volledig te kunnen concentreren op je werkstuk, zonder afgeleid te worden.

Naast het vervaardigen van eigen keramiek maak ik dit ook graag in opdracht van klanten als zij een specifieke wens hebben, zeker als het gaat om een afbeelding op een urn”.

Kunst en Cultuurdag 2020

Zowel de grote als de kleine zaal en de foyer bieden op 8 november een breed kunst- en cultureel programma dat sober en geheel Covid-19 proof en met strikte naleving van de geldende regels zal worden aangeboden.

DeltaLimburg.nl is de hele dag aanwezig met enkele LIVE uitzendingen vanuit Don Bosco en verder maken we natuurlijk een sfeerimpressie van deze dag. 

Foto's Stg. Kunst en Cultuur Maasgouw/DeltaLimburg.nl 

Tags
Wellicht interessant