img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-10-2020 09:40

Kunst en Cultuurdag Maasgouw afgelast

Heel - 13 oktober 2020 - Het vernieuwde bestuur van Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw heeft naar aanleiding van de coronamaatregelen die vanavond zijn aangekondigd door premier Rutte, helaas moeten besluiten de Kunst en Cultuurdag Maasgouw op 8 november in CC Don Bosco in Heel, geheel af te gelasten. Het bestuur publiceerde het volgende bericht op FB:  

img

"Naar aanleiding van de persconferentie, waarin premier Rutte nog strengere regels tegen Corona aankondigde, heeft het bestuur van Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw helaas moeten besluiten om de Kunst en Cultuurdag Maasgouw op 8 november in Heel af te lasten.

Onze vernieuwde groep was er helemaal klaar voor en ons programma dat we u 8 november wilde aanbieden, was van hoogstaande kwaliteit. Helaas zijn er soms factoren waar je niets aan kunt doen, behalve accepteren zoals het is.

Met het steeds maar toenemende aantal Corona besmettingen wil de organisatie zowel deelnemers als bezoekers niet aan onnodige risico's voor de gezondheid blootstellen. We hopen op uw begrip.

Alle deelnemers krijgen dezer dagen persoonlijk bericht. We gaan er van uit dat we u medio 2021 alsnog een spetterend programma kunnen aanbieden.
 
Bestuur Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw

Erik Verhees
Nico Hoekstra
Pascal Kurstjens
Pauline Tummers
Mariette Verstappen
Rob Geurts"
 

Foto DeltaLimburg.nl
 
 
 

Tags
Wellicht interessant