img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-11-2020 13:59

Oproep aan organisatoren van evenementen in Leudal

Leudal - 27 november 2020 - De gemeente Leudal wil, net zoals voorgaande jaren, inventariseren welke evenementen er op de planning staan in Leudal voor komend jaar. Dit in verband met de inzet van hulpdiensten. De organisatoren worden verzocht om voor 10 december 2020, een mail sturen of er een evenement op de planning staat voor 2021. De hele brief, zoals deze is gepubliceerd op de gemeentelijke website:

img

"Beste organisatoren van evenementen,

Het jaar 2020 is voor veel organisatoren anders verlopen dan gedacht door de pandemie die ons land in de greep heeft. Jammer dat er afgelopen jaar weinig of bijna geen evenementen door konden gaan. Hoe lang het nog duurt voordat we groen licht krijgen, om vergunningen te verlenen voor evenementen, is voor ons ook nog niet duidelijk.

Wij willen, net zoals voorgaande jaren, inventariseren welke evenementen er op de planning staan in Leudal voor komend jaar. Dit in verband met de inzet van hulpdiensten.

Kunt u, voor 10 december 2020, een mail sturen naar APV@leudal.nl of u een evenement op de planning heeft staan voor 2021? Met datum/data, locatie, soort evenement en de contactpersoon.

We reserveren uw evenement dan in onze evenementenkalender (dit is een reservering, geen aanvraag). Aanmelding van het evenement is geen garantie dat het evenement op de voorgestelde datum doorgang kan vinden. Of er evenementen plaats kunnen vinden is nog niet duidelijk.

Graag willen we u verzoeken, voordat u de aanvraag voor de evenementenvergunning in gaat dienen, contact op te nemen met een van de medewerkers van APV/bijzondere wetten of een  mail te sturen naar APV@leudal.nl. We kunnen dan samen bekijken wat er nodig is, op dat moment, voor een aanvraag voor een evenement.

De behandeling van een aanvraag neemt minimaal 8 weken in beslag.

Het is raadzaam om de website van de gemeente Leudal te raadplegen voor de recente informatie rondom evenementen. Bekijk hiervoor de pagina Evenementenvergunning in Leudal. Zijn er vragen neem gerust contact op. Dit kan via het algemene telefoonnummer (0475) 85 90 00.

Met vriendelijke groet,
Team APV/ bijzondere wetten"

Tags
Wellicht interessant