img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-12-2020 13:22

Videoconferentie uitbreiding Open Club 't Maasveld Neer

Neer - 10 december 2020 - De gemeente Leudal houdt op woensdagavond 16 december om 19.30 uur een korte videoconferentie over de geplande uitbreiding van Open Club 't Maasveld op de hoek Maasveld/Waije in Neer. Hier komt een nieuwe voorziening voor Rijvereniging Neer. De gemeente moet hiervoor het bestemmingsplan aanpassen en wil hier graag omwonenden in een vroeg stadium van in kennis stellen.

img

Vanwege Corona kan de gemeente geen gewone informatieavond organiseren. Om die reden is gekozen voor een videoconferentie via het programma Teams. U kunt zich hiervoor aanmelden via mail bij Monique Brouwers van de gemeente Leudal via m.brouwers@leudal.nl. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 15 december 2020.
 
Nota Bene: u zult het programma Teams thuis zelf moeten downloaden op uw pc, laptop of smartphone. Meer informatie volgt na uw aanmelding.

Verhinderd op woensdag 16 december?

Bent u wel nieuwsgierig naar het bestemmingsplan, maar u kunt niet op de 16de? Stuur dan ook gewoon een mail naar m.brouwers@leudal.nl met de mededeling dat u graag een mondelinge toelichting wenst, maar niet in de mogelijkheid bent om deel te nemen op woensdag 16 december.

Afhankelijk van de reacties bepaalt de gemeente Leudal dan of er een 2de moment wordt gepland via Teams of dat u op een andere manier van informatie wordt voorzien.

Stockfoto

Tags
Wellicht interessant