img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-1-2021 02:30

Robin - Hoe ben jij 2021 begonnen?

Roggel - 11 januari 2021 - Welkom in het nieuwe jaar 2021! Ook al is het al even bezig. Zoals jij wellicht nagedacht hebt over goede voornemens, zo heb ik de afgelopen weken veel nagedacht... Afgelopen jaar én dat jaar ervoor heb ik zo'n groei doorgemaakt, op persoonlijk en zakelijk vlak dat ik het zelf bijna niet kon bevatten. Het leek als een sneltrein aan mij voorbij te gaan... Misschien herken je het wel, dat je denkt 'waar is die tijd gebleven?' 

img

Dat je gevoelsmatig niet echt meer de dagen op zich meemaakt...

Voor mij duidelijke signalen om te gaan vertragen, kijken wat er mag veranderen en vooral ook zaken loslaten die mij niet meer dienen. Ik ben gegroeid en het is tijd voor nieuwe keuzes. Een nieuw 'level' met nieuwe uitdagingen. 

Ik probeer er in ieder geval altijd wat van te leren, zodat ik mezelf nog beter begrijp en vooral beter weet wat ik dan wél wil om vervolgens acties te ondernemen. Dat is namelijk zó waardevol voor al je levensvlakken! 

Nu ik me weer enigszins geland voel in dit jaar, is het tijd om een aantal belangrijke conclusies met jou te delen:

-  Mijn bedrijfsnaam is veranderd in Van Natura Gezond, omdat dit mijn expertise als orthomoleculair voedingsdeskundige beter op de kaart zet. Mijn missie is jou zo lang mogelijk gezondheid te laten ervaren, zonder kwalen, aandoeningen, of ziekten, zodat jij je leven voluit kan (be)leven zonder belemmeringen. Door de juiste voeding te eten, heb jij ten alle tijden een goed functionerend immuunsysteem en een hoge weerstand. 

- Ik heb nog nooit zo sterk gevoeld dat het tijd is om mensen te inspireren en vooral een voorbeeld te geven van hoe zo'n voedingspatroon er dan in de praktijk uitziet! De focus van komend jaar ligt dan ook op het laten inzien hoe makkelijk, plezierig en noodzakelijk een gezonde leefstijl is. Ik ga je vooral helpen hoe je dit dan kunt aanpakken, naast je drukke (gezins-)of werkende leven. Als mij het lukt, kan jij het ook!

- Van offline-naar voornamelijk online. Een verlangen dat ik al langer heb en dat ik dit jaar ga realiseren. Afgelopen jaar heb ik namelijk gemerkt hoe kwetsbaar mijn bedrijf was en daardoor noodgedwongen niet de groei heeft kunnen doorzetten, die ik voor ogen had. Daarnaast wil ik mij breder oriënteren.. Nu was ik vooral beperkt tot mensen in mijn nabije omgeving voor mijn diensten, maar mijn ambities liggen bij zóveel mogelijk mensen helpen bij bovengenoemde omschakeling. 

- Voor mij bestaat er geen twijfel dat deze omschakeling in voedingspatroon noodzakelijk is. Alle signalen wijzen erop dat het tijd is voor vernieuwing en verbetering van ons als mens. Dat voel ik tot in mijn tenen en bovendien heb ik zelf ook mijn ervaringen hierin (gehad), die ik nu eindelijk ook durf in te zetten om ook het beste uit jou naar boven te halen! 

Ik ben heel benieuwd hoe jij dit jaar bent begonnen?

Zijn er bij jou ook belangrijke veranderingen die je hebt of gaat doorvoeren?

Laat het me weten!

Wil je mij graag blijven volgen of meer lezen over mij en wat ik doe? Neem dan eens een kijkje op mijn vernieuwde website www.van-natura.nl

Met gezonde groet, Robin

Tags
Wellicht interessant