img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

25-1-2019 10:00

Aftrap Economic Board voor Leudal

Heythuysen - Leudal is economisch vitaal en wil dat ook blijven! Op donderdag 24 januari 2019 in De Tump te Heythuysen werd door 16 vertegenwoordigers uit bedrijfsleven, onderwijs en gemeente samen de Economic Board voor Leudal gevormd. Deze Economic Board gaat nu aan de slag met het ‘Economisch Profiel Leudal’, waarin de in 2018 verkregen inzichten in de kansen en uitdagingen van Leudal zijn beschreven.  

Wethouder Piet Verlinden: “Geweldig om te mogen ervaren hoeveel organisaties deel uitmaken van de Economic Board. Dit om samen na te denken en aan de slag te gaan met de economische ambities en opgaven, die er liggen en op ons af komen. De eerste stappen, om de economische vitaliteit van Leudal te behouden en waar mogelijk te overtreffen, zijn bij deze dan ook gezet.”

Tim Knubben,  Architectural Designer: “Ik zie de deelname aan het Economic Board als een kans om het verschil te kunnen maken binnen het landschap van Leudal. Dit in de meest brede zin van het woord. Het is aan ons om na vandaag concrete doelen te gaan stellen en daar resultaten aan te koppelen. Dit zodat onze toegevoegde waarde ook meetbaar wordt. Ik hoop dat we na deze aftrap elkaar weer in een dergelijke informele setting mogen ontmoeten en de vervolgstappen daadwerkelijk gaan zetten. Deze eerste aftrap is in ieder geval al een goed begin.”

Meer informatie over Leudal Onderneemt is te vinden op www.leudal.nl  
 

Wellicht interessant