img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

29-1-2019 03:00

Roermond on Stage blij met matchmakers en nog op zoek naar beroepsbeoefenaren

Roermond - Op 26 februari 2019 vindt het beroepenfeest Roermond On Stage weer plaats. In de voorbereiding naar dit evenement trakteerde de organisatie al eens op lekkers bij de zoveelste aanmelding van beroepsbeoefenaars en matchmakers. Paul van Lienen: "Het aantal aanmeldingen voor matchmakers is zo snel gegaan, dat we nu een tweede maal hebben getrakteerd." De gelukkige ontvanger was Eveline Jeurissen van uitzendbureau Adecco. Vanaf het begin doet Eveline al mee als matchmaker. Beroepen zijn nog meer dan welkom op het beroepenfeest van Roermond On Stage, beroepsbeoefenaren worden dan ook van harte uitgenodigd zich aan te melden.   

Eveline Jeurissen: “Als uitzendbureau zorgen we vaak dat de vacatures worden ingevuld bij bedrijven. Het is hiervoor belangrijk dat in de toekomst ook de juiste vakmensen te vinden zijn. Reden voor beroepen om allemaal mee te doen. Op jeugdige leeftijd ontdekken wat je later wilt worden is een moeilijke opgave. Een evenement als Roermond On Stage geeft leerlingen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de beroepstoekomst. Als matchmaker help je leerlingen die moeite hebben met het vinden van een beroepsbeoefenaar. Leerlingen kunnen verlegen zijn, kunnen misschien een beroep niet vinden, willen een alternatief vinden voor een match of hebben net dat ene zetje nodig. Ik kan alle bedrijven en beroepen aanraden die op termijn personeel zoeken, om hieraan mee te doen. De toekomst loopt op dit feest rond.”

Het beroepenfeest vindt plaats op dinsdag 26 februari 2019, gevolgd door de Doe Dag op dinsdag 19 maart 2019. Op de Doe Dag komen leerlingen die een match gemaakt hebben op het beroepenfeest naar de werkplek toe en ervaren het beroep. Zo krijgen studenten een idee of een beroep iets voor hen is!  

Meer weten over Roermond On Stage of opgeven om mee te doen? Zie www.roermondonstage.nl

Wellicht interessant