img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-2-2019 10:00

Huwelijkszondag voor katholieke echtparen

Bisdom Roermond - Op 10 februari 2019 organiseert het Bisdom Roermond voor de derde keer de Huwelijkszondag, bedoeld voor alle echtparen die kerkelijk zijn getrouwd: jong en oud, met of zonder kinderen. Deze dag is bedoeld om het mooie en bijzondere van het kerkelijk huwelijk te benadrukken. Het motto van de dag luidt: ‘Ja, ik wil .... nog altijd’. De ontmoetingsdag vindt plaats in in het klooster van de Missiezusters Dienaressen van de Heilige Geest in Steyl. Tijdens deze dag staat het kerkelijk huwelijk centraal. Kardinaal Wim Eijk is gastspreker. Tijdens de dag kunnen alle deelnemende echtparen ook hun huwelijksbelofte vernieuwen.

img

De dag begint om 09.45 uur met een heilige mis. Daarna zijn er diverse inleidingen, van onder anderen de kardinaal. Er is ook tijd voor ontmoeting en er is een apart programma voor kinderen en tieners. De dag eindigt rond 17.00 uur. 

De huwelijkszondag vindt plaats in het klooster van de Missiezusters Dienaressen van de Heilige Geest Kloosterstraat 8B in Steyl.

Deelname kost € 35 voor echtparen (inclusief lunch) met kinderen en € 30 voor echtparen zonder kinderen. 

Meer weten? Klik hier

Meedoen? Aanmelden kan via deze link.
 

Tags
Wellicht interessant