img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-5-2021 12:28

Nico Dijkshoorn geeft (online) lezing in Ell

Ell - 3 mei 2021 - Donderdagavond 27 mei komt de bekende dichter, columnist, schrijver en tv-persoonlijkheid Nico Dijkshoorn naar Gemeenschapshuis Ellenhof in Ell voor een (online) lezing. Nico Dijkshoorn is columnist, dichter, schrijver en muzikant. Daarnaast was hij jarenlang de huisdichter van De Wereld Draait Door waar hij met zijn eigenzinnige voordrachten een groot publiek aansprak. 

img

Eigenzinnig, eerlijk, ironisch en veelzijdig. Nico Dijkshoorn weet zijn publiek altijd aan te spreken met bijzondere inzichten en verrassende invalshoeken.

Hij leest deze avond voor uit eigen werk, vertelt over zijn ervaringen en gaat op zijn unieke wijze in op vragen uit het publiek. 

Praktische informatie

Datum en tijd:  27 mei van 20.00 tot 22.00 uur in Ellenhof of volg de lezing online.

Live deelname in Ell

Bibliocenter leden € 10,-, niet-leden € 15,-. Aanmelden kan hier. Heb je een ticket om deze bijeenkomst live bij te wonen, en is een live bijeenkomst door omstandigheden niet mogelijk? Dan gaat deze bijeenkomst online zeker door. Je krijgt het verschil in kosten dan teruggestort. 

Online deelname

Kosten: € 2,50. Aanmelden kan hier. Dan ontvang je op de dag van de lezing de link in je mailbox. Tijdens de lezing is er via de chat gelegenheid voor het stellen van vragen. Deze bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Zorg dat je van tevoren al Zoom geïnstalleerd hebt op je computer. Je kunt Zoom gratis downloaden. Je hebt hiervoor geen account nodig. Meer informatie vind je op de website van het Bibliocenter.  

Foto Titia Hahne

 

Tags
Wellicht interessant