img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-8-2021 15:00

Walk&Talk voor werkzoekenden - nieuw in Leudal!

Heythuysen - 23 augustus 2021 - Met ingang van 2 september worden de maandelijkse 'Walk&Talk' netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden niet alleen in Bibliocenter Weert georganiseerd, maar ook in de bibliotheek in Heythuysen. Elke eerste donderdag van de maand. Werk zoeken hoef je niet alleen te doen!  De eerste bijeenkomst in Heythuysen op 2 september heeft als thema 'Je CV als schatkist!'. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht.

img

Thema: Je CV als schatkist!

Het CV is je professionele visitekaartje. Het bepaalt voor een belangrijk deel of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De mogelijkheden om je onderscheidend te presenteren zijn de laatste tijd enorm veranderd. Je CV en sollicitatiebrief zijn persoonlijke marketinginstrumenten geworden. Ze vertellen wie je bent als mens en wat je talenten en kwaliteiten zijn als potentiële kandidaat. Coach Myra Fens geeft op interactieve wijze informatie en tips om je CV optimaal te verbeteren. 

Wat is een Walk&Talk?

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Deze netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Je krijgt praktische tips van een gastspreker en je leert van de ervaringen van andere deelnemers. Of je helpt zelf iemand met jouw kennis.

Ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Leer mede werkzoekenden (je tijdelijke collega's) kennen en help elkaar vooruit. Je krijgt support en je wordt enthousiast aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk.

Praktische informatie

wanneer - donderdag 2 september 2021, van 10.00 tot 12.00 uur

waar - Bibliocenter, In de Neerakker 2a, Heythuysen

deelname - gratis

aanmelden - dat kan via dit online formulier van Bibliocenter.

Foto Bibliocenter 
230821/HvL

Wellicht interessant