img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-9-2021 13:45

Gastvrouw of -heer gezocht voor Maasgouws Koffie Heukske

Maasgouw - 6 september 2021 - Het Maasgouws Koffie Heukske, dat sinds maart 2021 bestaat is een digitale ontmoetingsplek, waar mensen online samenkomen terwijl ze gewoon thuis op de bank of aan de keukentafel zitten. Tijdens het Maasgouws Koffie Heukske kunnen mensen, die bijvoorbeeld vanwege corona veel thuis zijn, evengoed samen kletsen of van gedachten te wisselen over een Maasgouws of actueel onderwerp. Bibliocenter is op zoek naar een gastvrouw of gastheer om deze activiteit te begeleiden.

img

Als gastheer/gastvrouw van Het Maasgouws Koffie Heukske leid je het gesprek met de deelnemers. Je draagt zorg voor een correct en soepel verloop van dit gesprek. De gespreksleider heeft enkele agenda-voorstellen, maar uiteraard kunnen deelnemers ook zelf een onderwerp naar voren brengen. Er wordt gebruik gemaakt van het programma Teams bij dit digitaal koffie (half)uurtje.

Als gespreksleider ben je wat eerder aanwezig om zo de deelnemers vanuit de 'lobby' te kunnen binnenlaten. Het is dus belangrijk dat je affiniteit hebt met videobellen en beschikking hebt over een laptop, pc of tablet. Indien zich meerdere vrijwilligers aanmelden, kan er gewerkt worden met een wisselsysteem.

Heb je een uurtje per week de tijd en lijkt het je leuk om zo’n gesprek te leiden, meld je dan aan! Dit kan door een e-mail te sturen naar Gaby Hellenbrand van Bibliocenter via g.hellenbrand@bibliocenter.nl of te bellen naar 06-15317867.

Het Maasgouws Koffie Heukske is een initiatief van Bibliocenter in samenwerking met Stichting Menswel.

Foto Bibliocenter
060921/HvL

Wellicht interessant