img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-12-2021 10:30

Walk&Talk voor werkzoekenden - Maak werk van je loopbaan

Weert - 4 december 2021 - Ben jij werkzoekend? Dan is de gratis Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter Weert wellicht iets voor jou! Het thema van deze bijeenkomst is 'Maak werk van je loopbaan!' De arbeidsmarkt blijft in beweging. Beroepen verdwijnen, maar er ontstaan ook telkens nieuwe kansen. Kun je hier advies bij gebruiken? Kom dan naar de gratis Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter Weert op maandag 20 december van 9.30 uur tot 11.30 uur.

img

Gerry Beenders en Han Cuijpers, adviseurs Leren & Werken bij het Leerwerkloket Midden-Limburg, helpen je verder om werk te maken van je loopbaan. Tijdens deze interessante workshop vertellen zij wat het Leerwerkloket doet, wat het belang is van een Leven Lang Leren en Ontwikkelen en geven je een update van actuele, regionale arbeidsmarktinformatie. Ook reiken ze je handige hulpmiddelen aan over scholings- en loopbaanadvies en bespreken ze welke subsidiemogelijkheden er zijn. 

Wat is een Walk&Talk?

Walk&Talk is dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en heeft elke keer een ander thema. Je krijgt nieuwe ideeën en het geeft je energie. Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar (ander) werk.

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten vinden elke maand plaats bij Bibliocenter Weert en sinds september 2021 ook bij Bibliocenter in Heythuysen. De bijeenkomsten hebben elke keer een ander thema. De actuele data en thema’s zijn hier te vinden

Praktische informatie

wanneer - maandag 20 december 2021, van 09.30 tot 11.30 uur

waar - Bibliocenter, Wilhelminasingel 250, Weert

deelname - gratis

aanmelden - dat kan via dit online formulier van Bibliocenter.

041221/HvL

 
 

Wellicht interessant