img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-9-2021 04:54

Zilveren jubileumeditie Boekenbeurs Vincentius Roermond

Roermond - 23 september 2021 - In het weekend van 30 en 31 oktober wordt voor de 25e keer de Boekenbeurs Vincentius georganiseerd in Roermond, een jubileum waar de organisatie erg trots op is. De liefhebber kan kiezen uit ruim 40.000 titels over o.a. koken, kunst, geschiedenis, godsdienst, esoterie, en nog veel meer. Ook is er een collectie dvd's, lp's en cd's. De opbrengst is bestemd voor projecten voor kansarme kinderen in onze regio en daarbuiten.

img

Zoals altijd hebben de boeken allemaal een vriendelijk prijsje. Voor € 0,20 koopt u al een leuk kinderboek of voor € 1,- een mooie roman voor uzelf. En zoals vanouds is de kwaliteit weer uitstekend en het aanbod uitgebreid: er zijn meer dan veertigduizend titels. Daardoor heeft deze boekenbeurs inmiddels grote bekendheid in Midden-Limburg.

Alles is ingedeeld in rubrieken, dus u vindt snel wat u zoekt. U ontdekt een uitzonderlijk groot assortiment Limburgensia, maar ook een ruime keuze aan kinderboeken, strips, romans en poëzie. Bovendien zult u er een flinke collectie kookboeken aantreffen, boeken over kunst, geschiedenis, godsdienst, esoterie, gezin en gezondheid, en (blad)muziek. Op onze beurs vindt u ook dvd’s, cd’s en LP’s. Voor elk wat wils!

De collectie wordt regelmatig aangevuld, zodat u op beide beursdagen een wisselend aanbod vindt.

Met de opbrengst steunt u projecten die ten goede komen aan kansarme kinderen in onze regio en daarbuiten. Uit de opbrengst van vorige jaren werd een donatie gedaan aan onder andere Scoutinggroep René Höppener Roermond, Basisschool De Zonnewijzer, Vrienden van Leergeld Roermond, Speeltuinen Roermond, Kindervakantiewerk Donderberg/Hoogvonderen, Stichting Warm Hart Malawi en projecten in Lombok, Indonesië.  

Praktische informatie

wanneer - zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021, van 10.00 tot 16.00 uur

waar - clubgebouw Scouting René Höppener, Oude Keulsebaan 160 in Roermond (naast speeltuin Kitskensberg)

parkeren - er is ruime parkeergelegenheid

toegang - gratis. Houdt u er rekening mee dat een geldig corona toegangsbewijs gevraagd wordt, in combinatie met een identiteitsbewijs

Foto Vincentius Roermond
230921/HvL

 

Tags
Wellicht interessant