img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-9-2021 14:30

LG De Grenslaupers - bijscholing, 100e deelname en Leudalbosloop

Stramproy - 27 september 2021 - Na veel ge-heen-en-weer met datums kwam het op 25 september dan toch tot een bijscholing Blessurepreventie voor geïnteresseerden. Een zeer informatieve, inspiratieve, praktijkgerichte cursusdag. In Het Leudal – meer specifiek Heythuysen - organiseerde Atletiek Leudal voor de eerste keer in ruim 1½ jaar weer de bekende Leudalbosloop in de bossen nabij De Busjop. Ook ditmaal deden enkele Grenslaupers mee. 

img

Leudalbosloop

Grenslaupers Toos Rademaekers, Wout Scheper, Maria Stienen, Marcel van Aggel, Henny Offermanns en Wilma van Muijen verschenen aan de start, ieder op zijn/haar afstand naar voorkeur.

100e deelname

Henny Offermanns was bij de Leudalbosloop deze keer de jubilaris. Het aantal deelnames wordt namelijk door de organisatie geregistreerd en Henny was er voor de 100e keer bij. Hij mocht een plaquette in ontvangst nemen als tastbare herinnering. 

Vrijblijvend uitproberen

Wil je ook begeleid worden bij het hardlopen? Wil je beter, sneller worden? Wil je liever samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus?  Je bent van harte welkom om vrijblijvend 6 weken mee te trainen en zelf te ervaren hoe het trainen in een groep jou bevalt.

Samen hardlopen. Het zal je helpen om een betere opbouw van je trainingen te ervaren, sneller te worden, meer uithoudingsvermogen te krijgen. Daarnaast heeft het een sociale werking, je ziet, praat met, loopt met, lacht met, huilt met en beleeft hardlopen met anderen.

Meer weten?

Neem dan eens een kijkje op de website van LG De Grenslaupers uit Stramproy. Interesse? Meld je aan via secretariaat@degrenslaupers.nl.

Foto's De Grenslaupers
270921/WW

 

Wellicht interessant