img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-2-2021 19:00

Wèt ge nog? - Hoondervel uit Haelen wint LVK 2019 - de afterparty

6 februari 2021 - In aanloop naar de Vastelaovend, die bij DeltaLimburg.nl van start gaat met het LIVE Blieftoesfestival Vastelaoveseditie op 12 februari, nemen we jullie elke dag mee naar een mooi vastelaovesmoment in 2018/2019 of 2019/2020. 

Haelen - 17 februari 2019 - De ochtend na het winnen van het LVK in het MECC in Maastricht, was er voor de mannen van Hoondervel in Trefcentrum Aldenghoor in Haelen een grootse receptie georganiseerd waarin L1 traditiegetrouw een live radiouitzending verzorgde. Carmen en Leon van ons programma Carnavalskriebels gingen een kijkje nemen.  

Ze spraken onder meer met ouders en partners van de artiesten, met zesvoudig Limburgs Buuttekampioen en dus ervaringsdeskundige als het gaat om het winnen van grote titels , Ger Frenken en natuurlijk met de mannen zelf. Ook spraken we met met Ron Aspers, een van de bestuursleden van het LVK.

Kijk naar een uitgebreid verslag van de receptie van Hoondervel ter gelegenheid van het winnen van het LVK 2019 in het MECC in Maastricht.

Verslag: Carmen Linnartz / reportage Leon van Lier

Wellicht interessant