img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-10-2021 12:00

Themabijeenkomsten Positieve Gezondheid bij Bibliocenter Leudal

Heythuysen - 2 oktober 2021 - Op 14 oktober, 27 oktober en 4 november kun je alles ontdekken over Positieve Gezondheid bij Bibliocenter Heythuysen. Wil jij gezonder leven en daar alles over weten? Bezoek dan de informatiebijeenkomsten en laat je inspireren! Bij Positieve Gezondheid ligt het accent ligt niet op ziekte, maar op mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt. Er worden drie themabijeenkomsten gehouden: Je brein als medicijn, Voeding als medicijn en Mentale rust. 

img

Positieve gezondheid is een bredere kijk op gezondheid, die meer oplevert. Mensen zijn niet hun aandoening. Toch focussen we daar in de zorg doorgaans wel op. Alle aandacht gaat uit naar hun klachten en gezondheidsproblemen, en hoe we die kunnen oplossen. Positieve Gezondheid kiest een andere invalshoek. Het accent ligt niet op ziekte. Maar op mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt.

Themabijeenkomsten Positieve Gezondheid

Je brein als medicijn

Donderdag 14 oktober 2021, van 19.30 tot 21.00 uur

John van Heel laat je kennismaken met de essentiële inzichten van ‘je brein als medicijn’ en hoe je ze in jouw voordeel toe kan passen.
 
Voeding als medicijn

Woensdag 27 oktober 2021, van 19.30 tot 21.00 uur.

John van Heel geeft je een inkijkje in de geschiedenis van onze voeding, in wat gezonde voeding is en in een manier om de omslag te maken van een onbewust ongezond voedingspatroon naar een bewust gezond voedingspatroon.
 
Mentale rust

Donderdag 4 november 2021, van 19.30 tot 21.00 uur.

Op welke manieren kan je tot totale mentale rust komen? John van Heel leert je alles over ademhaling, mindfulness en meditatie. 

Praktische informatie

waar - Bibliocenter Heythuysen, In de Neerakker 2a, Heythuysen

deelname - Bibliocenter leden € 5,- niet-leden € 7,50

aanmelden - dat kan via deze webpagina van Bibliocenter  

Foto Bibliocenter
021021/HvL

Tags
Wellicht interessant