img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-10-2021 17:20

Linda - 'Scheurkalender voor de Zorg 2022' voor het goede doel

Panningen - 7 oktober 2021 - Eind 2019 kwam ik voor het eerst in contact met online platform 'Liefde voor de Zorg'. Een community die zich hard weet te maken voor 'positieve verbinding'. Dit doen ze o.a. door het delen van humorvolle, inspirerende of rake quotes, gedichten en ontroerende teksten waarmee ze digitaal meer dan 800.000 mensen per maand weten te raken! Door gedeelde missies en visies tussen 'Liefde voor de Zorg' en 'Bullseye Publishing' ontstond er een bijzondere samenwerking. 

De wens van 'Liefde voor de Zorg' was het bundelen van al deze mooie teksten tot een gedrukte publicatie, waardoor nog meer mensen ook offline konden genieten.

Met deze vraag is Bullseye Publishing aan de slag gegaan, het resultaat is een prachtige scheurkalender om elke dag in het nieuwe jaar op een unieke en inspirerende manier te beginnen! Alsof dat nog niet alles was,  mochten wij als goed doel 'Make-A-Wish Nederland' aan dit mooie project koppelen. Van elke verkochte scheurkalender doneren wij dan ook € 1,- aan dit goede doel.

Want ergens in Nederland knokken kinderen als Thijn, Ismael en Iris tegen hun ziekte. In plaats van lekker buiten te spelen, liggen ze thuis in bed of in het ziekenhuis. Soms raken ze hun haren kwijt. Of worden ze misselijk van al die medicijnen.

Middels de scheurkalender maak je kennis met het werk van Make-A-Wish en met 12 wenskinderen. Met weinig moeite kun je heel veel voor ze betekenen en daar word je zelf ook blij van. Door aanschaf van de scheurkalender steun je Make-A-Wish Nederland en draag jij bij aan het in vervulling laten gaan van een wens van een van deze kinderen. Deze scheurkalender is een fantastische steun in de rug voor Make-A-Wish Nederland en een geweldig cadeau voor iedereen met affiniteit in de zorg.

Laat jij een langgekoesterde wens van de zieke Elias, Demi, Fynn of Nora uitkomen? Steun Make-A-Wish Nederland door aanschaf van onze 'Scheurkalender voor de Zorg 2022'.

Scheurkalender voor de Zorg 2022 | EAN 9504576997876 | 

Ik wens je veel dromen toe in goede gezondheid... Linda

Neem ook eens een kijkje op haar website Bullseye Publishing.

Foto's Linda Gielen
071021/HvL

 

Wellicht interessant