img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-11-2021 12:15

Extra verkeersmaatregelen Roermond tijdens drukke november weekenden

Roermond - 26 november 2021 - Ook komend weekend wordt topdrukte verwacht in Roermond. Vanwege Black Friday/Week bij het Designer Outlet worden er - net als afgelopen weekend - van vrijdag 26 tot en met zondag 28 november meer bezoekers verwacht. Om te zorgen voor goede verkeersdoorstroming in de stad gelden er ook komend weekend extra verkeersmaatregelen.

img

In overleg met de Designer Outlet, provincie Limburg en de gemeente Roermond zijn extra maatregelen bepaald voor de verwachte Topdagen op zaterdag 20 en zondag 21 november en van vrijdag 26 tot en met zondag 28 november 2021.

Extra verkeersmaatregelen

- Verkeer dat vanuit de richting Venlo over de A73 naar Roermond komt, wordt geadviseerd om afrit 20 Roermond-Oost te nemen richting de binnenstad. 

- Verkeer vanuit Duitsland dat over de N280 komt, wordt gedoseerd ten oosten van de A73. Weggebruikers worden hierover geïnformeerd middels informatieborden. Om sluipverkeer door de dorpen Boukoul en Asenray tegen te gaan worden verkeersregelaars ingezet.

- Daarnaast gaan de verkeerslichten voor verkeer dat de stad uit wil gaan richting Duitsland, maximaal op groen.

- Het advies is om tijdens deze twee weekenden met het openbaar vervoer of op de fiets naar Roermond te komen.  

Roermond Bereikbaar: "Zo werken we samen aan de bereikbaarheid van Roermond. Zodat zowel inwoners als bezoekers een prettige reis in en door de stad kunnen maken."

261121/HvL

Wellicht interessant