img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-12-2021 01:00

Informatiebijeenkomsten voor inwoners Buggenum, Haelen en Horn over aanpak hoogwater

Buggenum/Haelen/Horn - 30 december 2021 - In oktober jl. heeft een evaluatiebijeenkomst plaatsgevonden over de bestrijding van de hoogwatercrisis. De gemeente Leudal wil samen met inwoners bekijken wat er omtrent de waterkeringen en het retentiebekken in mogelijke toekomstige crisissituaties verbeterd kan of moet worden. Daarom organiseert de gemeente op maandag 24 en woensdag 26 januari 2022 bijeenkomsten voor inwoners van Buggenum, Broekweg Haelen en Horn.

img

Bijeenkomst 24 januari voor inwoners Horn en Broekweg in Haelen

De informatiebijeenkomst op maandag 24 januari is bedoeld voor inwoners van Horn en de Broekweg in Haelen en vindt plaats in het zalencentrum De Bombardon in Heythuysen van 19.00 uur tot 20.30 uur. Hierbij zijn ook specialisten van Rijkswaterstaan en het Waterschap aanwezig.

Bijeenkomst 26 januari voor inwoners van Buggenum

De informatiebijeenkomst op 26 januari is bedoeld voor inwoners van Buggenum en vindt plaats in het gemeenschapshuis De Roffert in Buggenum van 19.00 uur tot 21.30 uur. Hierbij zijn ook specialisten van Rijkswaterstaan en het Waterschap aanwezig.

Uitnodiging

Inwoners kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst van hun dorp via bmo@leudal.nl. Uiteraard worden bij de bijeenkomsten de geldende coronamaatregelen in acht gehouden en wordt deelnemers gevraagd dit ook te doen. Daarom vindt bij binnenkomst een coronacheck plaats door QR-codes te scannen. Als de bijeenkomsten niet fysiek kunnen plaatsvinden, worden deze digitaal ingericht. Deelnemers ontvangen dan tijdig bericht.

Foto DeltaLimburg.nl (juli 2021)
301221/HvL

 

Wellicht interessant