img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-5-2022 12:00

40e editie Accretos Volleybaltoernooi in Neer

Neer - 10 mei 2022 - Op zaterdag 28 en zondag 29 mei organiseert volleybalvereniging Accretos, na twee jaar noodgedwongen stilte, alsnog de 40e editie van het Accretos volleybaltoernooi. Het toernooi zal net als voorgaande edities weer plaatsvinden op evenemententerrein Maasveld (Ligteveld) in Neer. Gedurende dit jubileumweekend zal er de mogelijkheid zijn te volleyballen op gras en zand onder het genot van muziek, een hapje en een drankje. 

Traditiegetrouw vindt op de zaterdag het gezellige jeugdtoernooi plaats voor jeugdteams in de categorie A, B en C (meisjes/jongens) en niveau 1 t/m 6.

Op de zondag vindt weer het beachtoernooi plaats op echt zand (3 tegen 3) en is er ook weer een recreatief toernooi op gras.

Aan het beachvolleybaltoernooi kan worden deelgenomen binnen de categorieën regiodivisie tot en met 1ste klasse, 2e/3e klasse en beach b-jeugd. Aan het recreatief toernooi kan worden deelgenomen in de categorieën geoefend en ongeoefend/vriendengroepen.    
 
Om het 40-jarig jubileum te vieren zal er dit jaar aansluitend aan het toernooi op de zondag tevens een barbecue plaatsvinden. Een geweldige manier om het toernooiweekend gezellig af te sluiten! 

Iedereen is welkom, van jong tot oud. 

Meedoen?

Aanmelding kan via deze online inschrijfpagina. Op de website van Accretos is veel informatie te vinden over dit jubileumtoernooi. Hou ook de deze FB-pagina in de gaten voor updates. 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto's Accretos 
100522/HvL 
 

Wellicht interessant