img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-4-2022 11:45

Informatieavond dijkversterkingsproject Maasboulevard Wessem

Wessem - 13 april 2022 - Waterschap Limburg en gemeente Maasgouw organiseren op woensdagavond 20 april een informatiebijeenkomst in het kader van het project Thorn-Wessem. Het voorkeursalternatief van het project Thorn-Wessem is vorig jaar maart vastgesteld. Bekend is waar de versterkte dijk komt te liggen en welk type dijk het wordt. Met één uitzondering: de Maasboulevard te Wessem. Het aanvullende onderzoek is nu afgerond en wordt tijdens deze bijeenkomst gepresenteerd. 

img

Met betrekking tot de Maasboulevard in Wessem is afgesproken een extra verdiepingsslag uit te voeren naar cultuurhistorie, inpassing van de kering en beekmonding, verkeer en parkeren. Deze verdiepingsslag heeft Waterschap Limburg samen met de gemeente Maasgouw en betrokken bewoners uitgevoerden is nu afgerond.

Waterschap Limburg en gemeente Maasgouw willen belangstellenden graag informeren over de laatste inzichten die zijn opgedaan en de voorkeur die daar uit naar voren komt.

De bijeenkomst start met een presentatie voor alle aanwezigen. Er is ruimte voor het stellen van vragen en om verschillende posters te bekijken, uw reactie te geven en het gesprek aan te gaan.

Praktische informatie

wanneer - woensdag 20 april 2022, van 19.30 tot 21.30 uur

waar - café zaal De Harmonie, Wallenstraat 7, Wessem

aanmelden - vooraf aanmelden is in verband met de voorbereidingen gewenst en kan via dit online formulier van de gemeente Maasgouw.   

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio! 

Foto Ger Peeters|Waterschap Limburg
130422/HvL

Wellicht interessant