img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-4-2022 13:10

Gratis workshops grime en toneelspelen Toneelvereniging Kiek Mer Grathem

Grathem - 23 april 2022 - Op zaterdag 28 mei organiseert toneelvereniging Kiek Mer Grathem twee gratis workshops in Meetingpoint De Nassaurie in Grathem: grimeren en toneelspelen. Heb jij altijd al eens willen weten hoe je het gezicht van een jonge man kunt veranderen in het gezicht van een oude opa? Of heb je altijd eens willen ontdekken of er een toneeltalent in jou schuilt? Meld je snel aan, want VOL = VOL. 

img

Over de workshop grime

Heb jij altijd al eens willen weten hoe je het gezicht van een jonge man kunt veranderen in het gezicht van een oude opa? Of zou je liever willen weten hoe je een vrouw van middelbare leeftijd er uit kunt laten zien als een jonge meid van 25. Deze grimeerworkshop wordt gegeven door Frans Tegels.

Over de workshop toneelspelen

Lijkt het je leuk om eens toneel te spelen maar heb je de stap nog niet durven maken dan is de workshop toneelspelen jouw grote kans. Willem Hoeben van “de Theaterkist” leert je in de workshop toneelspelen de fijne kneepjes van het vak en laat je ontdekken of er een toneeltalent in jou schuilt.

Praktische informatie  

- Grime, zaterdag 28 mei 2022, van 10.00 tot 12.30 uur

- Toneelspelen, zaterdag 28 mei 2022, van 13.30 tot 16.00 uur 

Locatie

De workshops worden gegeven in Meetingpoint De Nassaurie, Nassauplein 10-12, Grathem

Aanmelden

De workshop is bedoeld voor belangstellenden ouder dan 16 jaar, deelname is gratis. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Kiekmergrathem@gmail.com vóór 21 mei! Maar.... vol is vol.

De workshops worden georganiseerd als voorbereiding op Kiek Mer Fiësta.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

230422/HvL

 

Wellicht interessant