img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-5-2022 17:15

Kofferbakverkoop in Roermond voor kankeronderzoek

Roermond - 13 mei 2022 - Vriendenclub 'Geneet van ut Laeve' organiseert op donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, voor de 8e keer een kofferbakverkoop. De gehele opbrengst komt ten goede van kankeronderzoek. Ieder lid van deze vriendengroep heeft op zijn of haar eigen manier al met de ziekte kanker te maken gehad. Om geld in te zamelen werd in 2014 de eerste Roermondse kofferbakverkoop gehouden met daarna nog zeven succesvolle edities.  

img

Nu alle coronamaatregelen zijn vervallen, pakt de vriendenclub de draad weer op met deze 8e editie van de kofferbakverkoop.  

"In de afgelopen jaren is de kofferbak verkoop uitgegroeid tot een zeer succesvol evenement. Met meer dan 80 standhouders en honderden bezoekers hopen we na de coronaperiode ook van deze editie weer een succes te maken."
 
Alle opbrengsten zullen tijdens Samen voor Hoop 2023 (www.samenvoorhoop.nl) worden overhandigd aan de organisatie.

De kofferbakverkoop wordt georganiseerd op het parkeerterrein van Roooms (voormalige Essent gebouw), Westhoven 7 te Roermond.

Wil jij ook jouw spullen verkopen? Vanaf €10,00 krijg je een plekje. Interesse? Stuur een mail naar geneetvanhetlaeve@hotmail.com voor een inschrijfformulier.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

130522/HvL

 

Wellicht interessant