img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-6-2022 13:00

Dazzle Days bij ROER College Schöndeln

Roermond - 20 juni 2022 - ROER College Schöndeln organiseert op maandag 18, dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 juli een uniek concept onder de naam Dazzle Days. Dazzle Days is een vierdaags programma voor leerlingen en heeft als doel bij te dragen aan het sociaal-emotionele welzijn van de jeugd. ROER College Schöndeln had vorig jaar met de organisatie van de Dazzle Days de landelijke primeur. De leerlingen beoordeelden de dagen met een 8,3.

img

Mark van de Mortel, directeur van ROER College Schöndeln, is verheugd dat dit concept deze zomer weer wordt uitgerold op zijn school. "Er is in de pers veel te doen geweest over het welzijn van de jeugd tijdens de lockdown maatregelen. Echter, ook nu zien we dat leerlingen nog steeds behoefte hebben aan activiteiten die gericht zijn op eigenaarschap, weerbaarheid, veerkracht, verbinding, ontspanning, plezier en positieve mindset.”
 
Tijdens de Dazzle Days maken leerlingen op een inspirerende manier kennis met verschillende manieren om die balans weer te ervaren middels teambuilding spellen, kookworkshop, creatief bezig zijn, crazy science, improvisatietheater, bootcamp, weerbaarheid, kickboksen, mindfulness en nog meer. Kernwoorden zijn samenwerken, ervaringsleren, grenzen verleggen, plezier maken, spiegelen, durven en jezelf mogen zijn. Alle trainingen worden verzorgd door professionals in hun vakgebied.
 
De Dazzle Days vinden plaats op maandag 18, dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 juli op het terrein van ROER College Schöndeln in Roermond.

Meer informatie is te vinden op de website van het ROER College Schöndelen en ook aanmelden kan daar. Vragen? Stuur dan een e-mail naar info@dazzledays.nl  

Vorig jaar maakte DeltaLimburg.nl een videoreportage van de Dazzle Days bij het ROER College Schöndeln. 

Foto ROER College Schöndeln
200622/HvL
 

Wellicht interessant